Recenzie Flaro.sk

Najnovšie recenzie od zákazníkov Flaro.sk:

4-5 hvezdanonymný užívateľ
 
3. december  2018
plus_ Odporúčam
 
plus_ Flaro.sk - objednávam opakovane a vždy spokojnosť :)
 
minus Doba doručenia, ale ak to nesúri, tak v poriadku

4-5 hvezdKaroline89
1. december 2018
plus_ Záclony sú krásne
plus_ Objednám aj závesy, aby som to mala komplet
 
minus  Na záclony som musela použiť svoje háčiky, ale ani vlastne nemali byť súčasťou balenia

5 hvezd_1Radka D.
28. november  2018
plus_ Dorazili šaty na ples
plus_ Modré s trblietkami, s dcérou sme spokojné
 
Odporúčam všeetkým, ktorí plánujú kúpiť
 

5 hvezd_1A.L.
25. november 2018
plus_ Super prístup
 
Všetko dorazilo v poriadku a rýchlo. Ak by som mala oznámkovať ako v škole, tak je to 1 s hviezdičkou. Ďakujem!

5 hvezd_1Anonymný užívateľ
25. november 2018
plus_ Som spokojná, objednám znovu
plus_ Flaro.sk odporúčam
plus_ Mickey Mouse a Minnie Mouse sortiment
 
Objednala som si teplákovku Mickey a veľkého plyšáka Minnie, dorazilo za 12 dní aj keď písali 3 týždne, pretože tovar práve nie je skladom, tak som bola prekvapená. Balík mi prišiel doporučene od slovenskej pošty.

5 hvezd_1Jana S.
20. november 2018
plus_ Plesové šaty nádhera, dcéra na plese zažiarila 
plus_ Dámske plesové spoločenské večerné šaty na tanečnú a na svatbu - modré
 

4 hvezdyAnna Z.
19. november 2018
plus_ kupila som si oblozenie na stenu a v poriadku
 
minus dlhsia doba dorucenia, ale za tu cenu nelutujem
 

4-5 hvezdAnonymný užívateľ
19. november 2018
plus_ Svetiedlo do záchoda fakt super, mení farby, ideálne pre deti
plus_ Poťah na stoličku - elastický, krásne drží na stoličke zamaskoval som odrenú kožu:-)
 
minus Baterky neboli súčasťou balenia
 

4-5 hvezdAnonymný užívateľ
18. november 2018
plus_ Plesové šaty - odporúčam
plus_ Všetko prebehlo bezproblémovo
 

5 hvezd_1Marek N.
17. november 2018
plus_ Objednávám už druhýkrát, v emaile mi vždy poradia s veľkosťou
plus_ Som spokojný
plus_ Odporúčam všetkým
 

5 hvezd_1Anonymný užívateľ
17. november 2018
plus_ Objednané, dorazilo behom pár dní, pretože bundu mali skladom
 
 

5 hvezd_1mireckoxx
17. november 2018
plus_ ďakujem za obchod
plus_ Super ponuka
 
 
Som veľmi spokojný, hlavne za tie ceny

4-5 hvezdAnonymný užívateľ
17. november 2018
plus_ Nízka cena
plus_ Tovar ako na obrázku
plus_ Dobrá kounikácia s predajcom
 
minus Dlhá doba doručenia
 

4-5 hvezdAnonymný užívateľ
17. november 2018
plus_ Objednala som na základe odporučenia od kamarátky, všetko prebehlo bezproblémov.
 
minus Odporúčam

3_5 hvezdmetallica87
16. november 2018
plus_ Zatiaľ spokojnosť.
 
minus Hodinky mi ako jediné z objednávky neprišli, ale vrátili mi peniaze
 

4 hvezdyAndrea
16. november 2018
plus_ Ok
 
Zatiaľ mi prišla iba časť objednávky, ale v poriadku, doba doručenia je uvádzaná 15-30 pracovných dní, takže ešte majú čas

4-5 hvezdLaura Martinová
16. november 2018
plus_ Veľmi spokojný, zásielka prilšla tak ako mala
 

5 hvezd_1Jaroslav
14. november 2018
plus_ vsetko v poriadku dakujem
 

5 hvezd_1Martina K.
14. november 2018
plus_ komunikácia
plus_ rýchlosť
plus_ ochota
 
minus nic
 
Odporúčam - rýchle jednanie
 

5 hvezd_1Anonymný užívateľ
13. november 2018
plus_ Veľký výber tovaru a stále nové a nové veci
 
minus Dlhšia doba doručenia (cca tri týždne)
 
Objednala som si červené šaty so zimným motívom. Tovar dorazil v poriadku a kvalita spracovania
ma za tú cenu naozaj prekvapila. Keďže obchod pridáva stále nové a nové veci, som presvedčená,
že objednám znova, odporúčam!
 

3_5 hvezd1987Simona
13. november 2018
minus tovar nedorazil, vrátili peniaze
 

4-5 hvezdAnonymný užívateľ
 13. november 2018
plus_ ceny, široký sortiment
 
našla som na facebooku reklamu na tento obchod. našla som tu pekný tovar, objednala som si šaty a zarazila ma platba na účet. nemam dobre skusenosti s platením vopred, ale riskla som to a vyplatilo sa. tovar síce dorazil až za 3 týždne, ale oplatilo sa čakať. som spokojná a obednam si znova.
 

5 hvezd_1Miška Nová
12. november 2018
plus_  Všetko ok. Zásielka dorazila v poriadku, takže môžem odporučiť.
 

5 hvezd_1Miška Nová
11. november 2018
plus_ Krásne topíky a ďalšie veci čo mám rada :-)
 
Kupovala som teraz druhý krát nový top s čipkou tak sa veľmi teším. Šaty z minulého roku nosím stále a kupovala som ich so zľavou za 9,99 sú fakt super.
 

5 hvezd_1Kamil
11. november 2018
plus_ konečně shop ktorému môžem veriť
 
minus nič, všetko ok
 
Nákup 2x raz kraťasy a teraz kompresné tričko. Vždy v pohode prišlo to za 23 dní
 

5 hvezd_1Anonymný užívateľ
10. november 2018
plus_ luxusni tovar pre chlapov
plus_ maskáčeové veci
 
mam rád maskáčové veci a tu som si naozaj vybral
diky moc
 

4-5 hvezdpetrix95
10. november 2018
plus_ Dobrý deň, objednal som si tovar. Emailová korešpondencia prebiehala v poriadku, platil som som zloženkou na Slovenskej Pošte.
plus_ Tovar dorazil za 18 dní od zaplatenia a som spokojný. Len mikina mi je trochu menšia, ale za tú cenu to neriešim.
 
minus Menšia veľkosť
 

3_5 hvezdBarbora
9. november 2018
plus_ Nízka cena
plus_ Veľkosť sedí
 
minus Doba doručenia

5 hvezd_1Hanicka Bila
7. november 2018
plus_ Velky vyber
plus_ Komunikacia super
plus_ Saty a plavky skvele
 
minus Nic
 

4-5 hvezdMichaela
5. november 2018
plus_ Pekné denim šatičky za tú cenu sa oplatia. Doporučujem všetkým čo chcú za málo peňazí veľa muziky :)
 

5 hvezd_1Vitaliya
5. november 2018
plus_ veľký výber
plus_ super ceny
 
minus zatiaľ nič
 
Zdravím, moje prvé objednanie bola bundička BOMBER, môžem len odporučiť;) Keďže bunda mi bola doručená asi tak za tri týždne a v poriadku, tak som si objednala znova. Plavky a šaty sú doma, veľkosť sedí, riadila som sa tabuľkou veľkosti (na odporúčanie na FB) tričko je na ceste a objednala som si začiatkom októbra, ale s časom doručenia nemajú problém a vždy ju dodržia. Komunikácia tiež fajn .. Takže môžem len odporučiť .... :)
 

5 hvezd_1Tamara Lišková
4. november 2018
plus_ King Queen sortiment
plus_ Pre manžela, pre mňa a pre bábätko
plus_ Objednám znovu. ďakujem
plus_ Príjemná slečna, ktorá mi pomohla s výberom veľkosti
 

3_5 hvezdtibor
2. november  2018
plus_ syn a manželka boli spokojní. synovi sa hračky páčili a manželka bola nadšená z plesových šiat
plus_ možnosť vrátenia tovaru
 
minus sebe som objednal tričko, ale je mi menšie. tak som tovar vyreklamoval cez email a vrátili mi peniaze
 

4 hvezdyRoman K.
2. november 2018
plus_ Set triko + kraťasy pánsky - hodnotím kladne, materiál v pohode - bavlna.
 
minus Musel som čakať 14 dní, ale oplatilo sa.
 

5 hvezd_1Jana Schwarz
1. november 2018
plus_ Objednala som oblečenie priatelovi, sme spokojní
 

5 hvezd_1Lucia
1. november 2018
plus_ Super ceny, nízke poštovné
 
minus Nič, všetko v poriadku
 

4-5 hvezdMartina D.
1. november 2018
plus_ Kupovala som šaty so spadnutými ramenami. Veľkosť mi poradili cez email a sedí to perfektne
 
minus 
 

5 hvezd_1matusszabo
28. október 2018
plus_ Objednal som Joker mikinu, som spokojný, dorazilo pekne zabalené
 
minus Doba doručenia cca 2 týždne
 

5 hvezd_1igoris
28. október 2018
plus_tovar dorazil v poriadku po 15 dňoch
plus_ všetko v pohode, komunikácie maximálne do dvoch dní, ústretovost
 

2_3 hvezdyAnonymný užívateľ
27. október 2018
minus Dlhá čakacia doba.
 
Tovar nakoniec prišiel, tak som o peniaze neprišla, ale rozhodne nehodnotím kladne.
 

4 hvezdyIng. Tomáš Pech
27. október 2018
plus_ Doprava zdarma nad xx €
plus_ Vrátenie peňazí
 
Dobrý deň,
rád by som sa s Vami podelil o krátku recenziu na tento obchod. Narazil som na Facebooku na reklamu od tohto internetového obchodu. Konkrétne Army mikina. Páčila sa mi, tak som si ju objednal, prihodil som si do košíka ešte tričko s golierom (taká žirafa na hrudi). Prišiel mi email, že mám zaplatiť prevodom na účet. Ihneď som teda zaplatil a čakal. Druhý deň mi prišiel email, že platba bola v poriadku prijatá a tovar bol odovzdaný dopravcovi. Čakal som teda a po troch týždňoch mi dorazila vyššie spomínaná Army mikina. Veľkosť sedela, materiál tiež ujde. Tričko v balíku však nebolo. Napísal som teda email, kde je tričko a pán za druhou obrazovkou mi povedal, že je na ceste, že tovar bol zaslaný v dvoch balíkoch. No nech je, neponáhľal som sa, tak som čakal ešte ďalších 14 dní. Tričko stále nikde, tak som napísal ďalší mail a nakoniec mi teda vrátili peniaze, pretože sa balík pravdepodobne niekde stratil.

Keby som to mal zhrnúť, tak v podstate je všetko v poriadku. Síce je dlhšia čakacia doba na tovar, ale keď nedorazí, tak vám vrátia peniaze. Odporúčam tento obchod aj napriek dlhšej dobe dodania.
 
Ďakujem
Ing. Tomáš Pech

3 hvezdyJarmila Koryna                                                                                                              
25. október 2018
 
 
minus Objednala som si tapetu na stenu. Po mesiaci mi dorazil balíček. Rozbalila som a zistila, že mi dorazila bohužiaľ červená farba miesto striebornej. Vrátila som teda tovar a vrátili peniaze. Chápem, že sa to môže stať.
 

4-5 hvezdPaly78
23. október 2018
plus_ Objednávam druhýkrát a spokojnosť
 
minus Nič
 

5 hvezd_1Anonymný užívateľ
21. október 2018
plus_ Spokojnosť s tovarom
 
 
Aj po 3. objednávke som úplne spokojný
 

4-5 hvezdTom
20. október 2018
plus_ Bunda s mikinou dorazili
plus_ som spokojný
 
minus Prišlo v dvoch balíkoch
 
 

4 hvezdyJani.xx
18. október 2018
plus_ velky vyber za nizke ceny
plus_ tovar som mala doma do 3 tyzdnov, som spokojná
 
minus nemam
 
obchod môžem odporucit, solídne jednanie a velky vyber
 

4-5 hvezdKarin
15. október 2018
plus_ velmi pekne vecicky
plus_ prijemna a rychla komunikacia s obchodom pomocou emailovych sprav
plus_ Objednala som si saty a damsky stylovy TOP. Tovar prisiel v poriadku v dvoch balikoch behom 3 tyzdnov. 
Mozem doporucit, s nakupom som bola spokojna.
 
minus vsetko ok
 

5 hvezd_1Veronika
14. október 2018
plus_ Za par € krásne vecičky
 
minus Čakala som asi mesiac pretože to pošta stratila, išla som na poštu na pokyn Flaro.sk. Balíček sa na pošte našiel :-)
 

3 hvezdyRastislav Š.
14. október 2018
plus_ Doručené za 14 dní poštou
 
minus Chcel som tovar na dobierku, ale nie je možnosť, iba platba vopred
 

4 hvezdyPeter Novák
12. október 2018
plus_ Platba prebehla v poriadku, tovar prišiel za 14 dní
 
Nakúpim znovu
 

4 hvezdyAnonymný užívateľ
8. október 2018
plus_ Kúpil som kraťasy, nesedeli v páse, tak som ich vrátil a vrátili mi peniaze do týždňa na môj účet.
 
minus Škoda, že kraťasy nesedeli
 

5 hvezd_1martapolakova
3. október 2018
plus_ Tričko mali skladom, dorazilo v priebehu 4 dní ako balík do ruky od SP. vďaka
 

5 hvezd_1anetka
29. september 2018
plus_ Všetko v poriadku, ďakujem